Ημερομηνία έκδοσης :

Οι 5 κορυφαίες θήκες που πρέπει να ανοίξετε στο CS2: Τι πρέπει να προσέξετε

Στα σημερινά βιντεοπαιχνίδια, τα skins που αποκτώνται από θήκες αποτελούν ένα ουσιαστικό στοιχείο. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν επιπλέον ρεαλισμό και ατμόσφαιρα στη διαδικασία ολοκλήρωσης των αποστολών χρησιμοποιώντας αντικείμενα εντός παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής, τα πιο σχετικά παραδείγματα μπορούν να βρεθούν στις θήκες του βιντεοπαιχνιδιού Counter-Strike 2 (CS2, αρχικά γνωστό ως CS: GO). Χιλιάδες διαφορετικά skins για μαχαίρια, πιστόλια, πολυβόλα και καραμπίνες ελεύθερου σκοπευτή είναι διαθέσιμα για να επιλέξουν οι χρήστες. Επιπλέον, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την εμφάνιση του χαρακτήρα τους. Υπάρχουν νέες επιλογές για την εμφάνιση των παικτών με κάθε λειτουργία που προσαρμόζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή (Nuke, Tuscan, Ancient, κ.λπ.). Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα αυτοκόλλητα που είναι διαθέσιμα για τους παίκτες, ώστε να εξατομικεύσουν τα μηνύματά τους.
MILOS VASILJEVIC
Author
Είναι ο εγκέφαλος πίσω από το συναρπαστικό μας περιεχόμενο, καθώς αξιοποιεί την εκτεταμένη δημοσιογραφική του εμπειρία για να δημιουργήσει συναρπαστικές αθλητικές ειδήσεις και διορατικές προβλέψεις στοιχημάτων. Το πάθος του για το παιχνίδι και το ταλέντο του στην αφήγηση ιστοριών διασφαλίζουν ότι οι αναγνώστες μας είναι πάντα αφοσιωμένοι και ενημερωμένοι. Κάθε κομμάτι που γράφει προσφέρει μια μοναδική και εξειδικευμένη οπτική.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

  • Τα τελευταία χρόνια, η προσοχή των παικτών έχει μετατοπιστεί από το παιχνίδι στα skins & τις θήκες, τα οποία υπερισχύουν του παιχνιδιού.
  • Το άνοιγμα των θηκών CS2 είναι μόνο ένας από τους πέντε βασικούς τρόπους για να αποκτήσετε skins όπλων.
  • Οι Θήκες Αντεπίθεσης θήκες διαφέρουν ως προς την ποιότητα και την τιμή. Με αρκετή τύχη, ακόμη και η φθηνότερη επιλογή μπορεί να αποδειχθεί κερδοφόρα. Πολλές περιπτώσεις συνεχίζουν να είναι πολύ δημοφιλείς χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.

Παράδειγμα θήκης CS2 (στιγμιότυπο οθόνης youtube.com/@TDMHeyzeus)

Η προσοχή των παικτών, καθώς και η προσοχή οποιουδήποτε διαδικτυακού στοιχήματος που θέλει να θεωρείται η καλύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα CS2, έχει μετατοπιστεί τα τελευταία χρόνια από το παιχνίδι στις θήκες skins, τα οποία περιστασιακά (ίσως η καλύτερη λέξη είναι συχνά) υπερισχύουν του παιχνιδιού. Οι περιπτώσεις είναι βοηθητικά προγράμματα CS2 που δίνουν στους παίκτες πρόσβαση σε μια ποικιλία από skins, αρκετά από τα οποία είναι εξαιρετικά πολύτιμα. Θα αναφερθούμε με μεγάλη λεπτομέρεια στο τι είναι και πώς λειτουργούν οι θήκες και θα επισημάνουμε μερικές από τις σπουδαιότερες θήκες που υπάρχουν.

Recomended bookmakers

Εως και 125 EUR Εγγραφή
Εως και 122 EUR Εγγραφή
Εως και 100 EUR Εγγραφή

Θήκες CS2: Τι είναι;

Στο CS2, οι παίκτες μπορούν να βρουν ψηφιακά θήκες που περιέχουν μια ποικιλία αγαθών του παιχνιδιού, όπως, μεταξύ άλλων, skins (τα οποία είναι τα πιο περιζήτητα), αυτοκόλλητα και μερικές φορές σπάνια μαχαίρια. Όταν οι παίκτες αποκτούν μία θήκη, συνήθως μέσω αγορών ή από το παιχνίδι, πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα κλειδί για να την ανοίξουν. Τα κλειδιά πωλούνται μεμονωμένα.

Όταν ανοίγει μία θήκη αποκαλύπτεται ένα αντικείμενο που επιλέγεται τυχαία από μία προκαθορισμένη λίστα. Η σπανιότητα των αντικειμένων κυμαίνεται από συνηθισμένα έως εξαιρετικά ασυνήθιστα και πολύτιμα. Τα κοινά αντικείμενα είναι πιο πιθανό να ανοιχτούν, αλλά τα εξαιρετικά σπάνια τείνουν να είναι λιγότερο επιρρεπή στο άνοιγμα. Οι βαθμίδες σπανιότητας χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση των περιπτώσεων CS2, οι οποίες επηρεάζουν το πόσο πιθανό είναι να αποκαλυφθούν συγκεκριμένα αντικείμενα.

Το άνοιγμα θήκης στο CS2 είναι ένας από τους τρόπους για να αποκτήσετε skins για τα όπλα

Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει skins όπλων στο CS2; Αυτές είναι βασικές επιλογές:

  • Ανταλλαγή με άλλο χρήστη. Αυτό είναι κάτι που σας επιτρέπει το σύστημα Counter-Strike. Προσφέρετε στον παίκτη μια ανταλλαγή αν είναι, ας πούμε, ένας από τους φίλους σας. Σε μια τέτοια συμφωνία μπορεί να συμπεριληφθεί οποιοσδήποτε αριθμός πυροβόλων όπλων. Πολλοί απατεώνες προσπαθούν να εξαπατήσουν τους παίκτες προσφέροντας φτηνά skins και λαμβάνοντας σε αντάλλαγμα ακριβά. Υπάρχει ένας ακόμη τρόπος να ανταλλάξετε skins, ο οποίος είναι μέσω των στοιχηματικών ιστοσελίδων που διαθέτουν το τμήμα «ανταλλαγής». Ωστόσο, αυτές οι τοποθεσίες είναι ύποπτες τοποθεσίες και δε θα σας προτρέπαμε να καταφύγετε εκεί. Επιπλέον, οι αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες eSports για το CS2 εκτός από το απλό στοίχημα προσφέρουν την επιλογή στοιχηματισμού με skins και όχι ανταλλαγές.
  • Κατά τη μετάβαση σε νέο γύρο. Ο πελάτης λαμβάνει ένα τυχαίο αντικείμενο από το σύστημα. Συχνά πρόκειται για φθηνές αγορές εντός του παιχνιδιού που κυμαίνονται μεταξύ $2 και $3. Τα Drops μπορεί να περιλαμβάνουν και μία ολοκαίνουργια θήκη CS2 εκτός από ένα συγκεκριμένο όπλο. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να αγοράσετε ένα επιπλέον κλειδί για να την ανοίξετε.
  • Αγορά από το Steam. Το σύστημα αγορών του CS2 σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Δυστυχώς, τα κέρδη θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά άλλων παιχνιδιών.
  • Κάντε χρήση ιστοσελίδων τρίτων που σχετίζονται με τις ανταλλαγές. Εφόσον μπορείτε τελικά να κερδίσετε πραγματικά χρήματα με αυτά, πολλοί έμπειροι παίκτες τα προτιμούν.
  • Κορυφαίες θήκες για να ανοίξετε στο CS2. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις μέρες μας πολλοί παίκτες προτιμούν να δουλεύουν με skins παρά να ανταγωνίζονται. Περνούν ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους επειδή είναι τόσο ενθουσιασμένοι και περιμένουν την προσφορά ενός ακριβού αντικειμένου.

Αγοράστε CS2 skins, αλλά με προσοχή. Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι αρχάριοι είναι να αγοράζουν το πρώτο όπλο που συναντούν. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα επιμέρους σημεία, είναι καλύτερο να αφιερώσετε αρκετές ώρες στην όλη διαδικασία. Για παράδειγμα, οι τιμές αυξομειώνονται- είναι σχεδόν άχρηστο να αγοράσετε ένα skin του οποίου η αξία πέφτει. Στη συνέχεια, θα επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξετε όταν ανοίγετε θήκες.

Τop 5 Θήκες στην Λίστα CS2

Οι θήκες του Counter-Strike διαφέρουν σε ποιότητα, όπως ακριβώς και τα skins όπλων. Τα αντικείμενα υψηλότερου κόστους στο παιχνίδι εισάγονται με βάση την τιμολόγησή τους. Οι χρήστες που είναι εξαιρετικά τυχεροί μπορεί να λάβουν ακόμη και ένα μαχαίρι. Αφού δημοσιευθούν οι λειτουργίες, νέες δυνατότητες τίθενται στη διάθεσή σας. Σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν τηλεθεατές, κορυφαίοι παίκτες και streamers προσπαθούν να ανοίξουν ταυτόχρονα εκατοντάδες από τις μεγαλύτερες θήκες του Counter-Strike. Με αρκετή τύχη, ακόμη και η λιγότερο δαπανηρή επιλογή μπορεί να αποδειχτεί επικερδής. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καταρτιστεί μια λίστα με τις σημαντικότερες θήκες, επειδή η καθεμία από αυτές έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πολλά θήκες συνεχίζουν να είναι δημοφιλείς χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Από την άλλη πλευρά, αν συζητήσουμε τις θήκες που έλαβαν τα περισσότερα σχόλια από τους παίκτες, όπως η Θήκη Κιλοβάτ, η Θήκη Επαναφοράς, η Λειτουργία Θήκης Παλίρροιας και η Λειτουργία Θήκης Σπασμένου Κυνόδοντα είναι οι καλύτερες συλλογές που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε τη θήκη CS20. Δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό της 20ης επετείου του ιστορικού franchise. Αυτή η θήκη ανήκει πλέον στη λεγόμενη «Rare Drop Pool» μαζί με μερικές άλλες. Είναι το μέρος όπου συγκεντρώνονται εξαιρετικά ασυνήθιστα πράγματα του παιχνιδιού, στα οποία οι δευτερεύοντες παίκτες (οι περισσότεροι παίκτες, για να είμαστε ειλικρινείς) δεν έχουν πρόσβαση. Έτσι, αντ’ αυτού, επιλέξαμε να βάλουμε στη λίστα μας τη Λειτουργία Θήκης Όπλων Phoenix.

Ας εμβαθύνουμε σε καθεμία από τις πέντε περιπτώσεις που μόλις αναφέραμε…

# 5 Θήκη Επαναφοράς

Αξιοσημείωτα Skins:

  • USP-S | Printstream
  • AK-47 | Ice Coaled

Χαμηλότερη τιμή στο Steam: $0.15.

Όπως και οι περισσότερες άλλες επιλογές, αυτή η συλλογή δίνει στους παίκτες πρόσβαση σε 17 διαφορετικά όπλα. Αρχικά, η χρήση μιας χρωματικής διαβάθμισης των skins είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα. Έτσι, ο παίκτης θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με όποιο όπλο εμφανίζεται, είτε πρόκειται για M249 | Downtown είτε για AWP | Chromatic Aberration. Οι παίκτες συνήθως αποκομίζουν κέρδος στο τέλος του παιχνιδιού, αν ανοίγουν αρκετές θήκες. Η οικονομική αποδοτικότητα αυτής της επιλογής στην πλατφόρμα Steam είναι το σαφές πλεονέκτημά της.

Χρησιμοποιώντας μία από τις προαναφερθείσες μεθόδους, η αγορά της Θήκη Επαναφοράς στο CS2 είναι μια απλή διαδικασία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Θήκη Επαναφοράς αποτελεί μέρος της τρέχουσας «CS2 Θήκη Drop Pool» και ως εκ τούτου είναι μία λιγότερο ασυνήθιστη αλλά πολύ χρήσιμη θήκη. Είναι πιθανό να την έχετε ήδη, αν παίζετε συχνά CS2. Η αγορά ενός κλειδιού σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αντικείμενα όπως το Ice Coaled AK-47, το Visions P250 και άλλα αντικείμενα. Αν είστε αρκετά τυχεροί, μπορεί να ξεκλειδώσετε και ένα ζευγάρι γάντια. Ακόμη και τα λιγότερο ακριβά αντικείμενα σε αυτό το σενάριο είναι βασικά skins για δημοφιλή όπλα του CS2, όπως το MAC-10, το FAMAS και άλλα.

Το θέμα με τη θήκη αυτή είναι ότι, όπως η Θήκη Επανάσταση Θήκη και η Θήκη Clutch (η οποία έχει καταργηθεί), η μοίρα της (δηλαδή η κοστολόγηση) συνδέεται με μία από τις θήκες Snakebite. Αυτό περιορίζει δραστικά την ανάπτυξη της Θήκης Επαναφοράς

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
        Χρωματική διαβάθμιση για τα skins         Η κοστολόγησή της συνδέεται με μία από τις Θήκες Snakebite
        Ξεκλειδώνει γάντια         Περιορισμένη ανάπτυξη

 

# 4 Λειτουργία Θήκης Παλίρροιας

Αξιοσημείωτα Skins:

  • Desert Eagle Ocean Drive
  • AK-47 Leet Museo

Χαμηλότερη τιμή στο Steam: $7.03.

Η Λειτουργία Θήκης Παλίρροιας κυκλοφόρησε με την ενημέρωση «Λειτουργία Παλίρροιας» στις 21 Σεπτεμβρίου 2021. Τα skins CS2 της συλλογής Λειτουργία Παλίρροιας περιλαμβάνονται μαζί με τη θήκη όπλων. Η σπανιότητα της Λειτουργίας Θήκης Παλίρροιας είναι «Base Grade», το οποίο υποδεικνύει ότι υπάρχει 0% πιθανότητα να πέσει αυτό το Counter-Strike Container skin, καθιστώντας τη μία μάλλον ασυνήθιστη πτώση σε CS2 skin.

Τα μαχαίρια με φινίρισμα γάμμα είναι ένα ασυνήθιστο ειδικό αντικείμενο στη Θήκη Παλίρροιας. Έχει 17 Counter-Strike skins που δημιουργήθηκαν από την κοινότητα: δύο είναι μυστικά, τρία είναι απόρρητα, πέντε είναι περιορισμένα και επτά είναι σπάνιων στρατιωτικών προδιαγραφών. Ταυτόχρονα, αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του θήκη – τα μαχαίρια και το USP (μια στρατιωτική προδιαγραφή) είναι τα μόνα skins που είναι πραγματικά επιθυμητά. Ο κόσμος δε θα ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την Παλίρροια αν η Valve κυκλοφορήσει νέο υλικό επειδή τα άλλα skins της δεν είναι αρκετά ποιοτικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
        Σπανιότητα «Base Grade».         Τα μαχαίρια και το USP είναι τα μόνα skins που είναι πραγματικά επιθυμητά.
        Τα μαχαίρια με φινίρισμα γάμμα είναι ένα ασυνήθιστο ειδικό αντικείμενο.         Αν η Valve κυκλοφορήσει νέο υλικό, η Παλίρροια θα πέσει στη λήθη.

 

# 3 Λειτουργία Θήκης Σπασμένου Κυνόδοντα

Αξιοσημείωτα Skins:

  • M4A1-S | Printstream
  • Glock-18 | Neo-Noir

Χαμηλότερη τιμή στο Steam: $5.25.

Πολλοί παίκτες επιλέγουν αυτή τη θήκη όταν ερωτώνται ποια CS2 θήκη είναι πιο συμφέρον να ανοίξουν. Σχεδόν όλα τα skins σε αυτήν είναι άξια προσοχής. Ναι, είναι ακριβή, παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για skins. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτά τα λίγα προϊόντα είναι τόσο ασυνήθιστα στην αγορά και όλα είναι συχνής χρήσης.

Οι παίκτες δεν χάνουν τίποτα αν δεν είναι σε θέση να βγάλουν κέρδος, δεδομένου ότι συνεχίζουν να έχουν φοβερά όπλα στο απόθεμά τους. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι συμφωνούν ότι αυτή είναι η  πιο επικερδής θήκη στην ιστορία του Counter-Strike. Για παράδειγμα, τα M4A1-S | Printstream, M4A4 | Cyber Security και USP-S | Monster Mashup είναι διαθέσιμα στο Λειτουργία Θήκης Σπασμένου Κυνόδοντα. Τα προσιτά προϊόντα εντός του παιχνιδιού είναι οπτικά ελκυστικά και οικονομικά ωφέλιμα. Δύο από τα πιο περιζήτητα skins στο CS2 είναι το πρώτο και το τρίτο skin που μόλις αναφέραμε. Τα εξαιρετικά πολύτιμα και ασυνήθιστα γάντια περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο Λειτουργία Θήκης Σπασμένου Κυνόδοντα.

Η διακύμανση των τιμών είναι έντονη σε αυτή τη θήκη, οπότε ποτέ δεν ξέρετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να την ανταλλάξετε.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
        Περιλαμβάνει δύο από τα πιο περιζήτητα skins στο CS2         Είναι ακριβή.
        Είναι εξαιρετικά πολύτιμη και περιλαμβάνει ασυνήθιστα γάντια.         Συχνή διακύμανση τιμής.

 

# 2 Kilowatt Case

Αξιοσημείωτα Skins:

  • AWP | Chrome Cannon
  • M4A1-S | Black Lotus

Χαμηλότερη τιμή στο Steam: $0.78.

Με την εκπληκτική ποικιλία από skins, η Θήκη Κιλοβάτ είναι μια συναρπαστική νέα προσθήκη στο Counter-Strike 2, που εγγυάται ότι θα προκαλέσει στους παίκτες ένα θετικό σοκ. Στην πραγματικότητα, η Κιλοβάτ είναι η πρώτη θήκη CS2 που περιλαμβάνεται στο πρόσφατα παρουσιασμένο πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης μετά το κλείσιμο του CS: GO.

Το επίκεντρο αυτής της υπόθεσης είναι τα ζωηρά, υψηλής ενέργειας σχέδια που επηρεάζονται από το φουτουριστικό στυλ και τον ηλεκτρισμό. Τα κομψά, μεταλλικά φινιρίσματα, τα μοτίβα κεραυνών και οι ζωηρές αποχρώσεις νέον που θυμίζουν το πνεύμα της ακατέργαστης δύναμης εμφανίζονται σε κάθε όπλο skin της Θήκης Κιλοβάτ.

Το γεγονός ότι ο κόσμος κάνει ουρά για να μισθώσει το skin είναι κατανοητό, δεδομένου ότι η Κιλοβάτ φιλοξενεί μερικά από τα κορυφαία κοσμήματα για το 2024. Παρόλο που πρόκειται για μία σχετικά νέα θήκη, η Κιλοβάτ είναι ήδη από τις μεγαλύτερες που άνοιξαν ποτέ στο CS2, με σχεδόν όλα τα skins της να έχουν εξαιρετική ζήτηση.

Πρέπει να τονίσουμε, ωστόσο, ότι αν το κίνητρό σας είναι αποκλειστικά χρηματικό, δεν αξίζει τον κόπο να ανοίξετε τη Θήκη Κιλοβάτ. Κοστίζει μόνο μερικές εκατοντάδες δολάρια για τα premium skins που περιλαμβάνει και για να τα αποκτήσετε, θα πρέπει να ανοίξετε περίπου 150 θήκες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
        Η πρώτη θήκη CS2 που παρουσιάστηκε ποτέ.         Δεν αξίζει να την αγοράσετε αν είναι καθαρά για οικονομικούς σκοπούς.
        Περιέχει μερικά από τα καλύτερα κοσμήματα για το 2024.         Για να αποκτήσετε premium skins, είναι απαραίτητο να ανοίξετε 150 θήκες.

 

# 1 Λειτουργία Θήκης Όπλων Phoenix

Αξιοσημείωτα Skins:

  • AWP | Asiimov
  • AK-47 | Redline

Χαμηλότερη τιμή στο Steam: $4.08.

Για δύο από τα πιο γνωστά και περιζήτητα κομμάτια εξοπλισμού στο CS2, το AWP Asiimov και το AK-47 Redline, η Λειτουργία Pheonix Weapon βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας. Αυτή η θήκη έχει την καλύτερη αναλογία τιμής προς ROI από κάθε άλλη θήκη, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά την αξία του αποθέματός σας με σχετικά χαμηλό κόστος.

Ακόμη και το 2024, οι παίκτες εξακολουθούν να λαχταρούν το AWP Asiimov, ένα skin που είναι από τα παλαιότερα και εξακολουθεί να θεωρείται κλασικό. Το Asiimov εξακολουθεί να έχει μεγάλη ζήτηση, γεγονός που ανεβάζει την αξία της Θήκης Όπλων Phoenix και τη διατηρεί στη λίστα με τα μεγαλύτερα ανοίγματα στο CS2. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Asiimov έχει μια ισχυρή ιστορία στα eSports του Counter-Strike, καθώς είναι το skin της επιλογής του διάσημου Γάλλου ελεύθερου σκοπευτή Kenny «KennyS» Schrub, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος όλων των εποχών σε αυτόν τον ρόλο και κέρδισε το βραβείο «eSports Player of the Year» το 2015.

Μαζί με τη Θήκη Breakout, άρχισε να αυξάνεται, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια, η Λειτουργία Όπλων Phoenix παραμένει στα ίδια επίπεδα. Η κατάσταση αυτή φάνηκε να παραμένει στάσιμη το 2020, όταν η αγορά έφτασε σε ιστορικά ύψη. Το κύριο μειονέκτημα που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι υπήρχαν μερικοί τοίχοι πώλησης πάνω από τα €0,50 και ότι βρίσκεται σε ενεργό drop pool για 5,5 χρόνια, δηλαδή περισσότερο από τις άλλες αρχικές θήκες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
        Kαλύτερη αναλογία τιμής προς ROI από κάθε άλλη θήκη.         Bρίσκεται σε ενεργό drop pool για 5,5 χρόνια.
        Εξακολουθεί να περιλαμβάνει το πιο κλασικό skin του Counter-Strike.         Έμεινε στάσιμη, ακόμη και όταν η αγορά έφτασε σε ιστορικά ύψη.

 

Τι πρέπει να προσέξετε πριν Ανοίξετε μία θήκη CS2e

Είναι σημαντικό να εξετάζετε ορισμένα πράγματα όταν ανοίγετε θήκες CS2 προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε πολύτιμα αντικείμενα και να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία σας στο παιχνίδι.

Τι πρέπει να προσέξετε:

  • Σπανιότητα αντικειμένου. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα σπανιότητας για τα αντικείμενα στις θήκες CS2, συμπεριλαμβανομένων των κοινών, ασυνήθιστων, σπάνιων και εξαιρετικά σπάνιων. Η πιθανότητα εύρεσης πολύτιμων αντικειμένων μπορεί να επηρεαστεί από τη σπανιότητα και το ποσοστό drop ενός αντικειμένου, γι’ αυτό προσέξτε και τα δύο.
  • Αξία στην αγορά. Προσδιορίστε την αγοραία αξία των πραγμάτων μέσα σε μία θήκη πριν την ανοίξετε. Ορισμένα αντικείμενα στην αγορά μπορεί να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από άλλα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το κόστος. Μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε την προοπτική αξία ενός αντικειμένου ενώ αποφασίζετε αν θα ανοίξετε ή όχι μία συγκεκριμένη θήκη.
  • Πόσο επιθυμητό είναι ένα αντικείμενο. Σκεφτείτε τα πράγματα που θέλετε να βγάλετε από τη θήκη. Το να έχετε μια σαφή αντίληψη για το τι θέλετε, είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο όπλο skin, ένα αυτοκόλλητο ή ένα μαχαίρι, μπορεί να σας βοηθήσει στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων για το ποιες θήκες βαλιτσάκια θα ανοίξετε και να σας κάνει πιο χαρούμενους αν καταφέρετε να πάρετε αυτό που θέλετε.
  • Κόστος έναντι πιθανής επιστροφής. Εξετάστε το πιθανό κέρδος έναντι των εξόδων για το άνοιγμα μιας θήκης. Ορισμένες θήκες μπορεί να είναι λιγότερο οικονομικό να ανοίξουν λόγω της μεγαλύτερης τιμής τους ή των μειωμένων ποσοστών drop πολύτιμων αντικειμένων. Όταν κάνετε μια επένδυση σε άνοιγμα θήκης λάβετε υπόψη σας τη σχέση κινδύνου-απόδοσης.

· Πωλήσεις, ανταλλαγές και στοιχηματισμός. Να θυμάστε ότι τα αγαθά από τις θήκες μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να ανταλλαχθούν μέσα από διάφορες αγορές στο Διαδικτύου. Σκεφτείτε να ανταλλάξετε ή να πουλήσετε κάποια αντικείμενα σε άλλους παίκτες αν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε ή αν θέλετε να κερδίσετε από αυτά. Οι ρυθμιζόμενες και αξιόπιστες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες CS2 (οι μη ρυθμιζόμενες κλείνουν γρήγορα μετά από αγωγές) σας παρέχουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα επιθυμητά skins μέσω μοναδικών τρόπων παιχνιδιού, ασφαλών καταθέσεων, γρήγορων πληρωμών και, πάνω απ’ όλα, δίκαιου παιχνιδιού.

Επίλογος

Στον πληθυσμό του Counter-Strike παρουσιάζονται 4-5 θήκες όπλων ετησίως. Πρόσφατα, ο αριθμός έπεσε σε 1-2. Ένας παίκτης θα βιώσει ευτυχία και υπέροχα συναισθήματα αν ενδιαφέρεται πραγματικά να ανταλλάξει skins. Ορισμένοι χρήστες θα μπορούσαν ακόμη και να αναπτύξουν έναν εθισμό, με τον οποίο θα υπερβάλλουν στην αγορά και το άνοιγμα θήκης. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ποια CS2 θήκη θα αποδειχθεί κερδοφόρα. Ακόμη και όταν επιλέγουν φθηνές λύσεις που οι άλλοι δυσκολεύονται να επωφεληθούν, ορισμένοι χρήστες καταφέρνουν να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη. Στην πραγματικότητα, κάθε θήκη είναι πλέον ένα απαραίτητο συστατικό του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, η εστίαση μόνο στις θήκες δεν είναι συνετή. Είναι προτιμότερο να παίζετε ταυτόχρονα, να βελτιώνετε τις ικανότητές σας στη σκοποβολή και την συνομιλία και να ανοίγετε κάποια θήκη στον ελεύθερο χρόνο σας.

Μην ανησυχείτε. Δε θα χάσετε καμία αναβάθμιση, επειδή το σύστημα θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που μία νέα θήκη με αποκλειστικά skins θα είναι διαθέσιμη μόλις ξεκινήσετε το Counter-Strike.

Ποιο από αυτά τα πέντε κουτιά θα αυξήσει περισσότερο την τιμή του στο Steam μέχρι το τέλος του 2024;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος ο λόγος να αγοράζω και να ανοίγω θήκες CS2;
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις θήκες CS2;
Πόσες θήκες όπλων κυκλοφορούν ετησίως;